محمدحسین میثاقی مجری ویژه برنامه "آسیا سه" گفت: با توجه به تعداد رشته های شرکت کرده در بازی های آسیایی و نحوه پوشش و همپوشانی زمان بعضی مسابقات کارمان در برنامه "آسیا سه" سخت تر از "بیست چهارده" بود.
محمدحسین میثاقی مجری برنامه "آسیا سه"ویژه بازیهای آسیایی 2014 اینچئون درباره تفاوت های اجرای این تورنمنت ا جام جهانی 2014 برزیل گفت: به نظر من برنامه 2014 تجربه ساده تری بود. زیرا تنها بر یک رشته ورزشی یعنی فوتبال تمرکز داشت. برنامه ریزی مشخص تری وجود داشت. ضمن این که منابع خبری بیشتری برای کسب اطلاعات بازی ها، اخبار و حوادث در اختیارمان قرار داشت. در آن دوره زمانی سایتهای خبری خارجی و داخلی بسیری مسابقات فوتبال را رصد و درباره آن اطلاعاتی درج میکردند. البته از نظر میزان ساعت های کاری این دو برنامه تفاوت چنانی با هم نداشتند.
وی افزود: با این حال در برنامه "آسیا سه" به دلیل هم پوشانی بازی ها و تداخل زمانی بعضی از رشته ها زمان استرحت چندانی برای گروه برنامه وجود نداشت. ما با وقت اینچئون از خواب بیدار می شدیم و به خواب می رفتیم. همچنین منابع خبری کمتری را در اختیار داشتیم. در مجموع می توان گفت هم از نظر تعداد رشته های شرکت کرده در بازی های آسیایی و هم از نظر نحوه پوشش و همپوشانی زمان بعضی مسابقات کارمان در برنامه "آسیا سه" سخت تر بود.
میثاقی با بیان این که تجربه اجرا و گزارشگری درباره رشته های مختلف برای وی جالب و تاثیرگذار بوده است، ادامه داد: به نظر من پوشش این مسابقات باعث شد تا بسیاری از مردم با رشته های ورزشی مختلف و کمتر شناخته شده و قوانین آنها آشنا شوند. برای خود من نیز اجرای "آسیا سه" تجربه جالب و جدیدی بود. پیش از این تجربه دیدن مسابقاتی مانند کامپوند، قایقرانی، تیراندازی و... را نداشتم. به نظر من این عملکرد رسانه باعث شد تا همه بر این باور شوند که شایسته نیست بسیاری از رشته های ورزشی زیر سایه فوتبال قرار بگیرند و دیده نشوند. نمایش این رقابت ها حتی این انگیزه را در عده ای از جمله خود من تقویت کرد تا اخبارسایر رشته ها را دنبال کنم. به طور کلی علاوه بر موفقیت های کاروان ورزشی ایران به ویژه بانوان در این دوره از مسابقات، همراهی مردم با بازی های آسیایی و دنبال کردن رقابت ها و معرفی رشته های مختلف ورزشی به مخاطبان را باید از مهم ترین تاثیرات پوشش کامل بازی های آسیایی دانست.