امیر برادران نویسنده سریال "سیگنال موجود است" درباره پیام محوری متن این اثر گفت: حرف اصلی قصه این است که هر کاری را باید از مسیر درست پیگیری کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه سه سیما، امیر برادران نویسنده مجموعه تلویزیونی "سیگنال موجود است" درباره ویژگی های متن این سریال توضیح داد: نگاهی که من به این سریال هنگام نگارش فیلمنامه داشتم، نگاه سرگرم کننده بود. در داستان "سیگنال موجود است" یک خانواده غلط و یک شبکه ماهواره ای غلط وجود دارد.
وی افزود: البته در ارزیابی شبکه های ماهواره ای نمی توان گفت که آنها کارشان غیرحرفه ای و نادرست انجام می دهند. بلکه اتفاقا بعضی از آنها عوامل بسیار حرفه ای و کاربلدی دارند. اما در عناد با سایر کشورها محتواهای نادرستی را دنبال می کنند که آن هم به نیت و اهداف مغرضانهشان بر می گردد اما در این داستان شبکه ای وجود دارد که حتی گاهی کارکنان آن هم به غلط بودن عملکرد آن معترض هستند. از طرف مشکلی که در رابطه با طرز تفکر بسیاری از جوانان ما و خانواده هایشان وجود دارد تصوری است که آنها از توانایی و استعداد خود دارند.
این نویسنده درباره تاکید این سریال درباره باور غلط در گروهی از جوانان بیان داشت: عده ای فکر می کنند در یک زمینه مهارت بسیار بالایی دارند در حالی که این طور نیست و حتی هیچ تلاشی هم برای افزایش توانمندی خود در زمینه مورد علاقه شان انجام نمی دهند. در داستان "سیگنال موجود است" هم پرهام به خوانندگی علاقه زیادی دارد و فکر می کند صدایش هم خوب است. اطرافیان هم به او این نکته را القا می کنند که باید برای پیشرفت و شکوفا کردن استعداد خود به خارج از کشور برود. او مدیر برنامه ای دارد که با شبکه ای خارجی در ارتباط است و پرهام را به این شبکه معرفی می کند.
وی درباره پیام کار ادامه داد: به طور کلی پیام اصلی سریال یادآوری این مهم است که هر کاری را باید از مسیر درست آن پیگیری کرد. در این قصه هم اگر پرهام به جای دنبال کردن خوانندگی که در آن استعدادی ندارد، به سراغ مهارت دیگری می رفت سرنوشت بهتری برایش رقم می خورد.
گفتنی است این سریال به تهیه کنندگی مسعود فرخنده طینت و کارگردانی مهدی مظلومی در 26 قسمت 40 دقیقه ای به سفارش گروه اجتمای شبکه سه سیما تولید می شود.