حسین کلهر مجری "بااجازه" این برنامه تلویزیونی را به دلیل طرح مشکلات و دغدغه های اجتماعی و ارائه راهکارهای رفع آن به یک کارگاه مهارت های اجتماعی با هدف کاهش پرونده های قضایی تشبیه کرد.
حسین کلهر مجری "با اجازه" درباره تغییر فضای اجرایش در این برنامه گفت: در طنز، با رصد مشکلات اجتماعی و پرداختن به آنهادر فضایی شاد به یادآوری کاستی های رفتاری و دعوت برای ترک این عادات میپردازیم. آموزش و ایجاد آرامش هدف اصلی طنزهای اجتماعی است. هدف برنامه با اجازه نیز آموزش شهروندان و ایجاد آرامش از طریق توصیه های پیشگیرانه است. بنابر این با اجازه با کارهای قبلی من در ماهیت و هدف مشترک است اما در فرم تفاوت دارد. اگرچه "بااجازه" فضای متفاوت تری دارد، اما دوست داشتنی و دلچسب است.
به دلیل این که سوژه های حاضر در این برنامه خود به مشکلات مبتلا هستند و مردم هم با هدف دریافت راهکارهایی برنامه را دنبال می کنند، باید از فرمی جدی برای طرح موضوعات استفاده شود و حرف ها نقطه گذاری داشته باشد. منظور از نقطه گذاری مشخص کردن حدود و مرزبندی مشخص برای بحث هاست. در بحث های قانونی جا به جا شدن یک واو یا انتقال ناقص یک حکم کیفری برای برنامه ساز مسئولیت ایجاد میکند. استخراج و انتقال صحیح اطلاعات از میهمانان به مخاطبان برنامه اولویت اول من در برنامه با اجازه است.
مجری برنامه "رادیو هفت" ادامه داد: در هفته های اول و دوم به موضوعات درگیری خیابانی، قتل و اسیدپاشی در برنامه پرداخته شد که به هیچ عنوان جایی برای حاشیه روی و اضافه کردن دید متفاوت نداشت. اما در هفته های بعدی با توجه به بازخوردهای مردم تلاش کردم نگاه متفاوت و نشاط بخش را با حفظ شان مهمانان در اجرا وارد کنم.
این تغییر رویه با استقبال منتقدان و دوستان اهل رسانه رو به رو شد چرا که طرح مسائل حقوقی با قاضیان، دادستانان، مسئولان زندان و ... در فضایی صمیمی و گرم باعث ارائه چهره ای مهربان از ایشان و ارتباط حسی مخاطبان با خدمتگزاران این قوه شده است.
وی در ادامه به رویکرد برنامه "بااجازه" اشاره و خاطر نشان کرد: سبک برنامه سازی خانم بهبودی و آقای منتظری مقدم به دیدنی شدن برنامه منجر شده است. اگرچه ممکن است موضوعی مانند سرقت به خودی خود برای مردم جذاب باشد اما ادبیاتی که در برنامه جاری است حتی در بخشهای کارشناسی که خانم هاشم پور با تحصیلات حقوقی آن را اجرا می کنند، ادبیات سنگینی نیست و عنصر جذابیت برای مخاطب عام را مد نظر دارد . در واقع گروه سازنده این برنامه بُعد جذابیت را فدای آموزش نکرده اند. از دیگر سو ایجاد جذابیت نیز نتوانسته از بار آموزشی برنامه بکاهد و پای هیچ مهمان و موضوعی صرفا برای ایجاد جذابیت به برنامه باز نشده است اما حضور بازیگران و هنرمندان، پخش آیتمهای متنوع، بده و بستان های مجری و کارشناس برنامه و پرسیدن سوالاتی که در ظاهر تخصصی نیست، باعث شده تا ابتدا مخاطب جذب برنامه شود و در مرحله بعد پیام را دریافت کند. چون در نهایت پیام قوه قضاییه باید در ناخودآگاه مخاطب نشست کند.
کلهر حضور چهره هایی که خود مبتلا به برخی آسیب های اجتماعی هستند را برای شرکت در مباحث تاثیرگذارتر دانست و بیان داشت: به نظر من اگر هنرمندی در برنامه حاضر شود که مانند خانم فرشته طائرپور خود درگیر پرونده ای قضایی مانند کپی رایت بوده است، نکات بهتری در برنامه مطرح می شود.
گفتنی است برنامه تلویزیونی "بااجازه" کاری از گروه اجتماعی شبکه سه سیماست که در 56 قسمت 50 دقیقه روزهای شنبه تاچهارشنبه ساعت 11:40روی آنتن شبکه سه می رود .