منبع:خبرگزاری نسیم
حسین تراب نژاد از نویسندگان سریال "هفت سنگ" گفت: در "هفت سنگ" فرزندان نقش آکساسواری نداشتند. بلکه به گونه ای متفاوت نوع رابطه آن ها با والدین تحلیل و بررسی می شد.
حسین تراب نژاد نویسنده سریال "هفت سنگ" درباره مفاهیم مطرح شده در این مجموعه تلویزیونی گفت: هدف از طراحی خانواده هایی نه چندان کم جمعیت در سریال هفت سنگ بحثی بود که این روزها در جامعه مطرح است. مبنی بر این که بهتر است از تک فرزندی بودن پرهیز شود و ما به این مساله به طور مشخص در طراحی اعضای خانواده لیلا و محسن توجه داشتیم.
وی در همین رابطه افزود: در این سریال نشان دادیم داشتن فرزندان زیاد لزوما باعث سختی و دردسر والدین نمی شود. بلکه به افزایش شادی و صمیمی تر شدن اعضای خانواده هم کمک می کند.
این نویسنده ادامه داد: یکی دیگر از نکات مورد توجه در این سریال نحوه طراحی رابطه بین والدین و فرزندان به ویژه در خانواده لیلا و محسن بود. در سریال های ایرانی معمولا بچه ها نقش خاصی ندارند و حضورشان در کار حالت آکساسواری دارد. به نوع رابطه آن ها با پدر و مادر توجه چندانی نمی شود اما در این سریال با طراحی شخصیت بچه ها یعنی شاهین، شادی، امید، حامد و حتی ماهور سعی کردیم راهکار و تحلیلی از از کیفیت روابط اعضای خانواده ارائه کنیم. برای مثال امید یک نوجوان است با دغدغه های خاص خودش. شاهین شیطنت هایی دارد و سنش از او کمتر است و هرکدام از فرزندان در هفت سنگ ماجراهای خاص خود را دارند. در واقع با این سریال به گونه ای متفاوت به فرزندان نگاه می شد.
مجموعه تلویزیونی "هفت سنگ" کاری از گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما به تهیه کنندگی مجید مولایی و کارگردانی علیرضا بذرافشان است. این سریال که ماه رمضان امسال از شبکه سه روی آنتن رفت، داستان سه خانواده از طبقه متوسط جامعه و به نمایندگی از سنین مختلف بود و در قالبی اپیزودیک و با اضافه شدن بازیگرانی مهمان در هر قسمت داستانی جداگانه را با حفظ خط سیر اصلی قصه روایت می کرد.